Menu
Your Cart

inclusief installatie

Professionele Camera Systeem Inclusief Installatie

Wij van IP Camera Installatie bieden onze klanten een compleet camerabeveiliging pakket aan om je geheel te ontzorgen wanneer je een nieuw camerasysteem wilt aanschaffen. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de juiste camerabeveiliging producten te kiezen en van de vele opties maar te weten of deze past binnen de wens die er is. Door onze ruime ervaring kunnen wij stapsgewijs helpen in het zoeken en selecteren van de camerabeveiliging producten die perfect aansluiten op de wens.Na aankoop installeren wij uw systeem binnen 24 uur en geven wij installatie garantie van 24 maanden.

Wat is onze Totaal service?


  • Ontzorgen van de klant
  • Vrijblijvend advies op maat
  • Geen extra onvoorziene kosten
  • Garantie 24 maanden
  • 24/7 support team

Onze Camerasysteem


Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem van IP Camera Installatie. Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Wilt u de beste huisbeveiliging? Combineer camerabeveiliging dan met onze AJAX alarmsysteem.Omdat wij samen hebben gekeken naar alle wensen en de benodigde camerabeveiliging producten kunnen wij een offerte maken op maat en daarin de camera installatie aanbieden. Dit betekend dat er een totaalprijs word aangeboden welke helder en transparant is. Zo voorkomen wij verassingen achteraf welke niet voorzien waren. Wij zullen nooit meer rekenen dan de offerte aangeeft mits er uiteraard tijdens de installatie gekozen wordt om meer werk te laten verrichten dan in de offerte is afgesproken.


Camerabewaking van FULL HD tot 4K Ultra HD

 

Een paar extra ogen welke uw eigendommen bewaken.. ook als u niet aanwezig bent. Daarnaast is camerabeveiliging het een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. Dat bereikt u met een professioneel camera installatie van IP Camera Installatie. Slimme camerabewaking voor veel verschillende situaties.
Camera installaties maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis. Maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking van IP Camera Installatie zijn bijna eindeloos!
Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. hulp nodig voor de juiste bewakingscamera set? Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s. Met uw wensen en budget stellen wij de juiste camera set samen!

 

Betrouwbaar en Veilig

 

Alle producten zijn ontwikkeld voor eenvoudig dagelijks gebruik. We doen echter geen concessies aan de betrouwbaarheid en veiligheid van alle producten. IP Camera Installatie communiceert via versleutelde berichten. Het IP Camera Installatie is aangesloten op de internetverbinding thuis. IP Camera Installatie werkt probleemloos op iedere internetaansluiting. Ligt de internetverbinding eruit of is er geen stroom, dan waarschuwen we je. Je kunt kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd of telefonisch/sms door onze Online Alarmcentrale. Om valse meldingen te voorkomen, heeft IP Camera Installatie een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider. Regelmatig sturen we veiligheidsupdates naar je camera systeem zodat je altijd bent beschermd volgens de laatste ICT-standaarden.


Laat weten dat u beveiligd bent!

Ajax Alarm Systeem samen met IP Camera Installatie zorgen voor een zichtbare stickers op uw ramen om indringers tegen te gaan.Wij van IP Camera Installatie. bieden onze klanten een compleet camerabeveiliging pakket aan om je geheel te ontzorgen wanneer je een nieuw camerasysteem wilt aanschaffen. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de juiste camerabeveiliging producten te kiezen en van de vele opties maar te weten of deze past binnen de wens die er is. Door onze ruime ervaring kunnen wij stapsgewijs helpen in het zoeken en selecteren van de camerabeveiliging producten die perfect aansluiten op de wens.Stel uw vraag hier. Binnen 24 uur heeft u antwoord.