Chat met ons!
Uw Winkelwagen
Ontvang nu 25% korting op al onze Ajax Alarm Systeem ( code: ajax25% )

Camera Installatie RSS Feed

Geen gedoe, geen gemaar wij staan voor u klaar!

Compleet bekabelde camera systeem op maat, geheel vrijblijvend advies gesprek op locatie.

Camerasysteem

Op zoek naar een compleet camerasysteem voor een aantrekkelijke prijs? IP Camera Installatie biedt complete beveiligingssets aan met beveiligingscamera's inclusief installatie.

Wij adviseren en installeren uw camerasysteem en uw alarmsysteem met onze garantie voorwaarden

De camerasystemen zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Het type camerasysteem is afhankelijk van onze beveiligingsplan, want elke situatie omtrent uw camerabeveiliging of alarmbeveiliging is verschillend.Beveiliging

Een IP camerasysteem is zeer betrouwbaar en prijstechnisch erg aantrekkelijk als het gaat om beveiligingssystemen. Onze camera's staan bekend als levendige beelden, die ervoor zorgen dat u zowel in de nacht als overdag zuivere en heldere beelden heeft. U heeft geen last van vertragingen. De beelden zijn altijd vloeiend en zorgen voor gelijke PUSH meldingen op al uw toestellen. De camera's kunnen tot enkele honderden meters verwijderd zijn van de recorder, zonder verlies van beeldkwaliteit en audiokwaliteit. De bekabeling van een IP camerasysteem kan via een UTP-kabel aangesloten worden. Dit door middel van onze nieuwste technologie POE (Power Over Ethernet). U heeft dus geen stroompunt nodig bij de camera's. Als u de recorder aansluit op uw netwerk, dan kunt u de camerabeelden LIVE bekijken zolang u maar internet heeft op uw apparaten.


Wifi Draadloze Camera's

Een wifi camerasysteem kan draadloos met het netwerk verbonden worden. U hoeft geen netwerkkabel te trekken, want de beelden worden via het netwerk verzonden naar de recorder of uw SD Kaart die in uw camera zit. Voor een goede werking van het wifi camerasysteem is het erg belangrijk dat u een stabiele en sterke Wi-Fi verbinding heeft op de plaats waar u de wifi camera's wilt ophangen. Werkt uw wifi signaal niet optimaal, dan hebben wij de volgende oplossingen om uw netwerk uit te breiden met Wifi versterkers. Camerabeelden zijn te bekijken via onze app op uw smartphone, tablet en via de pc.


Wat zijn IP Camera's

IP beveiligingscamera’s maken gebruik van het Internet Protocol en werken dus via uw netwerk. Deze camera’s worden aangesloten op de recorder met behulp van een UTP netwerkkabel. Als de cameraset beschikt over de Power over Ethernet technologie, dan gaat de stroom over dezelfde kabel als de data. De beelden van HD IP camerasets kunt u overal waar u maar wilt bekijken op uw smartphone, tablet of computer. IP camera’s beschikken over bewegingsdetectie, dat wil zeggen dat u op de hoogte gesteld kan worden zodra er bewegingen worden waargenomen.


Camera's in 4K?

IP 4K camera's hebben een zeer hoge resolutie van 8 megapixel (3840x2160). De camerabeelden zijn haarscherp met veel details. Snelbewegende objecten worden superscherp in beeld gebracht. De beeldkwaliteit van 4K IP camera's is dus zeer hoog. Deze camera's zijn erg geschikt om een groot gebied mee te beveiligen. Objecten kunnen van grote afstand worden geïdentificeerd. De camera's zijn uitgerust met verschillende intelligente technologieën. 


Wij staan voor u klaar! Laat hieronder een bericht achter.

01 dec. Camerasysteem Alarmsysteem Gevelplaat
admin 0 1097
@laatzienIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Beschikt uw huis, bedrijf, winkel of terrein over camerabewaking dan is het verp..
01 nov. Anviz intercom systeem Inclusief installatie
admin 0 619
@AmstelveenIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij o..
20 okt. Camerasysteem inclusief installatie pakket @Rotterdam
admin 0 807
@RotterdamIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij on..
06 mei Camerasysteem inclusief installatie pakket @Hoofddorp project 1
admin 0 650
@HoofddorpIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij on..
08 mrt. Camerasysteem met alarmsysteem combinatie pakket @Assendelft project 1
admin 0 17383
@AssendelftIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij o..
11 feb. Camerasysteem inclusief installatie pakket @Assendelft  project 3
admin 0 656
@AssendelftIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij o..
05 jan. Camerasysteem met alarmsysteem combinatie pakket @Assendelft project 2
admin 0 855
@AssendelftIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij o..
12 nov. Camerasysteem inclusief installatie pakket @Wervershoof project 1
admin 0 568
@WervershoofIP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.Het laten leveren en installeren van uw beveiligingssysteem staat bekent bij ..
1 - 8 van 8 (1 pagina's)