AJAX Alarm Beveiliging

WIT Ajax Alarm Beveiliging

ZWART Ajax Alarm Beveiliging

Alarm Installateur Nodig? Ajax Alarm Beveiliging
Na het gebruik maken van onze installatie service, installeren wij uw alarm systeem binnen 24 uur en geven wij installatie garantie van 24 maanden.

Hoe te Installeren? uitleg stap voor stap

Draadloos Alarm Systeem Zonder Meldkamer AJAX ALARM SYSTEEM

  • Draadloos en zonder te boren
  • Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm
  • Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app)
  • Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen
  • Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening
  • Zeer betrouwbaar en veilig
Uitbreiden met camera systeem LIVE mee kijken waar u maar wilt

alarm systeem

Alle melders werken draadloos. Onze producten maken gebruik van een slimme draadloze techniek waardoor er geen bereikproblemen zijn. Hoe groot je huis ook is. Je hoeft dus geen kabels te trekken of gaten te boren.

Bij een alarm gaat de sirene af met meldingen ook op uw mobiel voor alle gebruikers. Online Alarmcentrale je direct: op je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon. We alarmeren niet alleen jou, maar als je wilt bijvoorbeeld ook je buren, je familie en vrienden

De bewegingsmelders van AJAX zijn huisdiervriendelijk. Dat betekent dat je je hond of kat gerust thuis kunt laten in een ruimte waar een bewegingsmelder hangt. De melders zijn zo intelligent dat ze een tolerantiegrens hebben voor een huisdier dat minder weegt dan 38kg of kleiner is dan 1 meter hoog. Boven de 1 meter reageert de melder niet tot een gewicht van 18 kilo. Bij een huisdier met een grotere omvang kun je kiezen voor deur-raamcontacten en/of glasbreukmelders om een ruimte te beveiligen.

ktblocks_iphone_full-min
Draadloze Bedieningspaneel

Beschermd met rolling code-encryptie en authenticatie. Sabotage alarm. Reactie van het toetsenbord kan elke 12-300 seconden worden gecontroleerd (instelbaar). Jamming-detectie, frequency-hopping. Via tweewegcommunicatie met de hub bevestigt het toetsenbord de levering van een opdracht. Heeft een levensduur van de batterij van maximaal 2 jaar bij het pingen eenmaal per minuut .

Betrouwbaar en veilig

Alle producten zijn ontwikkeld voor eenvoudig dagelijks gebruik. We doen echter geen concessies aan de betrouwbaarheid en veiligheid van alle producten. Ajax Alarm Systeem communiceert via versleutelde berichten. Het Ajax Alarmsysteem is aangesloten op de internetverbinding thuis. Ajax Alarm Systeem werkt probleemloos op iedere internetaansluiting. Ligt de internetverbinding eruit of is er geen stroom, dan waarschuwen we je. Je kunt kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd of telefonisch/sms door onze Online Alarmcentrale. Om valse meldingen te voorkomen, heeft Ajax Alarm Systeem een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider. Regelmatig sturen we veiligheidsupdates naar je alarmsysteem zodat je altijd bent beschermd volgens de laatste ICT-standaarden.

Ajax HUP 1 en tweede generatie HUP 2

Door de draadloze technologie kan Ajax Hub veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van max. 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van een gebouw bevinden

Voorzien van LAN + 2x GSM back-upCentrale meldt de alarmen via push meldingen, sms of telefoongesprek. Max. 100 draadloze zone’s per paneel. Maximaal 50 gebruikers kunnen verbinden met een paneel via een directe verbinding. Integreer eenvoudig IP-camera’s van derden in de App (via RTSP). Externe stroomuitval activeert onmiddellijk een alarm. Werkt tot 15 uur op batterij back-up

Laat weten dat u beveiligd bent!

Ajax Alarm Systeem samen met IP Camera Installatie zorgen voor een zichtbare stickers op uw ramen om indringers tegen te gaan.