Intercom Systeem in en om uw huis

Weten wie ten alle tijden voor uw deur aan belt? Onze expertise is gebaseerd om dit voor u in kaart te brengen wij van IP Camera Installatie zorgt ten alle tijden ervoor dat u geadviseerd word op locatie en een juiste offerte op maat. Wilt u de beste huisbeveiliging? Combineer camerabeveiliging dan met onze alarmsysteem.

IP CAMERAINSTALLATIE BEWAKINGSCAMERA INSTALLATIE

Afgelopen 12 jaar hebben wij ons de deskundige van CameraBeveiliging specialisten mogen noemen. Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem zal bij ons als installatiepartner in vertrouwde handen zijn.

OFFERTE OP MAAT

Omdat wij samen hebben gekeken naar alle wensen en de benodigde camerabeveiliging producten kunnen wij een offerte maken op maat en daarin de camera installatie aanbieden. Dit betekend dat er een totaalprijs word aangeboden welke helder en transparant is. Zo voorkomen wij verassingen achteraf welke niet voorzien waren. Wij zullen nooit meer rekenen dan de offerte aangeeft mits er uiteraard tijdens de installatie gekozen wordt om meer werk te laten verrichten dan in de offerte is afgesproken.

PROFESSIONEEL EN VRIJBLIJVEND ADVIES EN INDIEN NODIG OOK OP LOCATIE

Wij helpen graag mee te denken in het samenstellen van een camerabeveiliging systeem. Hierbij houden wij rekening met de locatie, aantal beveiligingscamera’s, type beveiligingscamera’s, Netwerk recorder of DVR. Wij gaan nooit voor de duurste oplossingen maar de best passende! Afspraak maken? Bel 085-0212771 of neem contact op via onze contactpagina.

Welk professionele camerasysteem past het beste bij u?

IP Camera Installatie heeft basispakketten voor camerasystemen. U kunt ze eventueel uitbreiden met extra componenten en alles wordt vakkundig bij u thuis geïnstalleerd, waarna u met de makkelijke app alles precies instelt zoals u dat wilt. Wij zorgen dat uw systeem op maat geadviseerd en geïnstalleerd word.