Hikvision Alarm Beveiliging

Complete set Hikvision Alarm Beveiliging

Componenten Hikvision Alarm Producten

Alarm Installateur Nodig? HikVision Alarm Beveiliging
Na het gebruik maken van onze installatie service, installeren wij uw alarm systeem binnen 24 uur en geven wij installatie garantie van 24 maanden.

Draadloos Alarm Systeem Zonder Meldkamer HIKVISION AXPRO ALARM SYSTEEM

  • Draadloos en zonder te boren
  • Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm
  • Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app)
  • Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen
  • Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening
  • Zeer betrouwbaar en veilig
Uitbreiden met camera systeem LIVE mee kijken waar u maar wilt
axpro-ds-pdpc12p-eg2-we

alarm systeem

Alle melders werken draadloos. Onze producten maken gebruik van een slimme draadloze techniek waardoor er geen bereikproblemen zijn. Hoe groot je huis ook is. Je hoeft dus geen kabels te trekken of gaten te boren.

Bij een alarm gaat de sirene af met meldingen ook op uw mobiel voor alle gebruikers. Online Alarmcentrale je direct: op je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon. We alarmeren niet alleen jou, maar als je wilt bijvoorbeeld ook je buren, je familie en vrienden

De bewegingsmelders van HikVision zijn huisdiervriendelijk. Dat betekent dat je je hond of kat gerust thuis kunt laten in een ruimte waar een bewegingsmelder hangt. De melders zijn zo intelligent dat ze een tolerantiegrens hebben voor een huisdier dat minder weegt dan 38kg of kleiner is dan 1 meter hoog. Boven de 1 meter reageert de melder niet tot een gewicht van 18 kilo. Bij een huisdier met een grotere omvang kun je kiezen voor deur-raamcontacten en/of glasbreukmelders om een ruimte te beveiligen.

Draadloze Bedieningspaneel

Beschermd met rolling code-encryptie en authenticatie. Sabotage alarm. Reactie van het toetsenbord kan elke 12-300 seconden worden gecontroleerd (instelbaar). Jamming-detectie, frequency-hopping. Via tweewegcommunicatie met de hub bevestigt het toetsenbord de levering van een opdracht. Heeft een levensduur van de batterij van maximaal 2 jaar bij het pingen eenmaal per minuut .

Betrouwbaar en veilig

Alle producten zijn ontwikkeld voor eenvoudig dagelijks gebruik. We doen echter geen concessies aan de betrouwbaarheid en veiligheid van alle producten. HikVision Alarm Systeem communiceert via versleutelde berichten. Het HikVision Alarm Systeem is aangesloten op de internetverbinding thuis.
HikVision Alarm Systeem werkt probleemloos op iedere internetaansluiting. Ligt de internetverbinding eruit of is er geen stroom, dan waarschuwen we je. Je kunt kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd of telefonisch/sms door onze Online Alarmcentrale. Om valse meldingen te voorkomen, heeft HikVision Alarm Systeem een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider. Regelmatig sturen we veiligheidsupdates naar je alarmsysteem zodat je altijd bent beschermd volgens de laatste ICT-standaarden.

Nieuwste AxPro HikVision Alarm Systeem

AxPro HikVison buiten sirene zijn in 2 kleuren leverbaar. De buiten sirene heeft een flits licht met een geluid signaal van 115dB

Laat weten dat u beveiligd bent!

HikVision Alarm Systeem samen met IP Camera Installatie zorgen voor een zichtbare stickers op uw ramen om indringers tegen te gaan.