@laatzien

 IP Camera Installatie kracht en nauwkeurigheid van onze werk.

 Beschikt uw huis, bedrijf, winkel of terrein over camerabewaking dan is het verplicht dit aan iedereen die gefilmd gaat worden   kenbaar te maken. Een nette een veelvoorkomende manier om dit te doen. is door gebruik te maken van bordjes of   stickers. Stickers met camera bewaking schrikken af maar zijn ook verplicht.Volgens de Nederlandse wet zijn stickers camera bewaking   en borden camerabewaking verplicht gesteld om een mogelijke dader er op te kunnen wijzen dat deze wordt gefilmd.

 Camera bewaking sticker verplicht

#ikbenbeveiligd

Wanneer uw woning, bedrijf, terrein of winkel beschikt over camerabewaking is een camera bewaking sticker verplicht. Het gebruik van camera bewaking wordt toegestaan dor de Autoriteit Persoonsgegevens maar verbindt daar wel voorwaarden aan. Stickers om camerabewaking kenbaar te maken wordt veel gebruikt wanneer er camerabewaking is toegepast op een openbaar toegankelijk terrein. Onder openbaar toegankelijk terrein vallen volgens de wet ook uw voordeur en oprit.

 

Wij zijn met onze camera systemen al meer dan 15 jaren actief in de beveiliging branche. Installatie is niet voor iedereen weggelegd maar zeker niet de juiste oog voor beveiligen wij worden niet zomaar zo genoemd...

Uw Derde OOG

Weet u niet waar u moet beginnen of wilt u graag iemand die u erbij helpt? Wij staan voor u klaar CHAT BEL of MAIL met ons!.