Chat met ons!
Uw Winkelwagen
Ontvang nu 25% korting op al onze Ajax Alarm Systeem ( code: ajax25% )

Draadloos Alarm Systeem

Draadloos Alarm Systeem

Camera en Alarm systeem op hoog niveau, samen met onze hulp installeren GEEN extra kosten of maandelijkse abonnement.

Niet kunnen vinden? Hulp Nodig?

Wij staan voor u klaar, heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt laat het dan gerust weten!

Alarmsysteem of camerabewaking?

Met een alarmsysteem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Alle alarmsystemen op onze shop zijn draadloos. Het voordeel van een draadloos huisalarm is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren. Daarbij breid je ze eenvoudig uit met extra sensoren. Met een alarminstallatie in huis ga je met een gerust hart de deur uit.


Wilt u bij IP Camera Installatie uw alarmsysteem of camerabewaking kopen? Dan heeft u zeker weten de juiste keuze gemaakt! Onze deskundigheid, gekoppeld aan ons brede assortiment vol A-merken en ruim 20 jaar ervaring in deze branche zorgt ervoor dat u altijd van uw beveiliging op aan kunt.


Camerabewaking


Heeft u een keuze kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte    aan, waarna een beveiligingsspecialist binnen 24 uur contact met u opneemt om uw aanvraag met u te behandelen. Bekijk onze camera producten van HikVision en Dahua.


Onze Alarmsysteem


Alle alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Vraag om advies wij staan voor u klaar of vul onze contact formulier in en heb binnen 24 uur contact met ons. Uiteraard kan een monteur ook bij u thuis komen om het onze producten aan te sluiten.
Een erkende installateur kan het beveiligingssysteem correct installeren en zo bent u ervan verzekerd dat de montage in keer goed is gelukt. Doet u de installatie zelf? Laat het systeem altijd nog keuren door een erkend beveiligingsspecialist. Dit is vaak een vereiste van uw inboedelverzekering.


Alarmsysteem op z'n best!


Onze alarmsysteem en camerasysteem zijn in diverse prijzen beschikbaar. Wij hebben geen brede assortiment aan beveiliging maar wel de beste!

Gelukkig bent u in staat om zich tegen dergelijke omstandigheden te beschermen met bijvoorbeeld een totaal installatie?

Van de beste kwaliteit die er op de markt verkrijgbaar is! Denk hierbij aan onder andere:

  • PTZ Volg camera systeem
  • Rookmelders / CO2 Melders
  • Hikvision en Dahua.
  • Support 24/7
  • Artikelbeveiliging om diefstal uit uw winkel mee te bestrijden.

Veiligheid is voor ons op nummer  één wij zeggen niet zomaar, IP Camera installatie:

UW DERDE OOG