Menu
Your Cart

Smart Lock

#ipcamerainstallatie
#ipcamerainstallatie

Bold Smart Lock

De Bold Smart Cilinder is SKG*** gecertificeerd en compleet sleutelloos. Ook als je telefoon leeg is kom je zonder sleutel binnen. Je voert je PIN code in door aan de buitenknop te draaien of met optionele afstandsbediening. De Bold Smart Cilinder is eenvoudig zelf te installeren en is toepasbaar op deuren met bijvoorbeeld een driepuntssluiting of anti trek beslag. Toegang op afstand mogelijk in combinatie met Bold connect
Het handmatig opendraaien van je deur maakt de oplossing extra betrouwbaar en garandeert een batterijlevensduur van ruim 1jaar. 

Bold elektronische knopcilinder

Bold is een elektronische knop cilinder, dit wil zeggen dat de ontgrendeling en vergrendeling elektronisch verloopt. De knop aan de buitenzijde is pas te gebruiken als u een digitale sleutel heeft ontvangen. Bij Bold smartlock is uw smartphone de sleutel. U zal daarna handmatig de deur moeten openen of vergrendelen. Het is dus niet mogelijk om op afstand te deur volledig te openen of sluiten.
Merk Systeem: Bold Smart Lock
Bold Smart LockDeze Elektronische cilinder is geschikt voor (bijna) iedere deur. Voor zowel permanen..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Merk Systeem: Bold Smart Lock
Bold Smart LockProductomschrijvingCilinder SX-43Meer veiligheidOok zonder telefoon openenGebruiksgem..
€209,00
Excl. BTW:€172,73
Merk Systeem: Bold Smart Lock
Bold Smart LockBold Smart Lock SX-33SLEUTELLOOS, VEILIG EN GEMAKKELIJKToegang delen waar en wanneer ..
€279,00
Excl. BTW:€230,58

Alarmsysteem of camerabewaking?

Met een alarmsysteem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Alle alarmsystemen op onze shop zijn draadloos. Het voordeel van een draadloos huisalarm is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren. Daarbij breid je ze eenvoudig uit met extra sensoren. Met een alarminstallatie in huis ga je met een gerust hart de deur uit.


Wilt u bij IP Camera Installatie uw alarmsysteem of camerabewaking kopen? Dan heeft u zeker weten de juiste keuze gemaakt! Onze deskundigheid, gekoppeld aan ons brede assortiment vol A-merken en ruim 20 jaar ervaring in deze branche zorgt ervoor dat u altijd van uw beveiliging op aan kunt.


Camerabewaking


Heeft u een keuze kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte    aan, waarna een beveiligingsspecialist binnen 24 uur contact met u opneemt om uw aanvraag met u te behandelen. Bekijk onze camera producten van HikVision en Dahua.


Onze Alarmsysteem


Alle alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Vraag om advies wij staan voor u klaar of vul onze contact formulier in en heb binnen 24 uur contact met ons. Uiteraard kan een monteur ook bij u thuis komen om het onze producten aan te sluiten.
Een erkende installateur kan het beveiligingssysteem correct installeren en zo bent u ervan verzekerd dat de montage in keer goed is gelukt. Doet u de installatie zelf? Laat het systeem altijd nog keuren door een erkend beveiligingsspecialist. Dit is vaak een vereiste van uw inboedelverzekering.


Alarmsysteem op z'n best!


Onze alarmsysteem en camerasysteem zijn in diverse prijzen beschikbaar. Wij hebben geen brede assortiment aan beveiliging maar wel de beste!

Gelukkig bent u in staat om zich tegen dergelijke omstandigheden te beschermen met bijvoorbeeld een totaal installatie?

Van de beste kwaliteit die er op de markt verkrijgbaar is! Denk hierbij aan onder andere:

  • PTZ Volg camera systeem
  • Rookmelders / CO2 Melders
  • Hikvision en Dahua.
  • Support 24/7
  • Artikelbeveiliging om diefstal uit uw winkel mee te bestrijden.

Veiligheid is voor ons op nummer  één wij zeggen niet zomaar, IP Camera installatie:

UW DERDE OOG