Menu
Your Cart

Smart Door Controller - Slimme Deur bel

Slimme deurbel of intercomsysteem?

Beveiliging vanaf je voordeur? Dat doe je met een slimme deurbel! Op ieder moment zie je wie er voor je deur staat. En wanneer je een pakketje verwacht, hoef je daar niet langer voor thuis te blijven. Een smart deurbel dient dus niet alleen als bewakingscamera, het is ook gewoon heel erg handig. 

Met een video deurbel is er altijd iemand thuis, ook als je er even niet bent. De bel maakt (meestal via WiFi) verbinding met een app op jouw smartphone. Dat gebeurt wanneer hij beweging bij je voordeur registreert of wanneer er iemand aanbelt. Door één blik op je telefoon te werpen, weet je altijd direct wie er voor je deur staat. 

Er zijn verschillende fabrikanten die een slimme deurbel met camera of vingerafdrukscanner ontwikkeld hebben. Één van de bekendste merken is misschien wel de slimme video deurbel van Ring. In onze webshop vind je ook deurbellen van andere kwaliteitsmerken.

Een deurbel met intercom heeft een speaker waarmee je op afstand met bezoekers communiceert. Je hoeft dan de deur niet direct open te doen, omdat je eerst vraagt wie er voor de deur staat. Sommige intercoms hebben een beeldscherm. Met deze video intercoms zie je ook direct wie er voor de deur staat en heb je dankzij de terugspreekfunctie direct contact. Slimme deurbellen hebben altijd een intercom functie, waarbij je in de smartphone app ziet wie er aanbelt en met diegene communiceert.


Veiligheid is voor ons op nummer  één wij zeggen niet zomaar, IP Camera installatie:

UW DERDE OOGStel uw vraag hier. Binnen 24 uur heeft u antwoord.