Uw Winkelwagen

Safire / Hivision Door Controller

Safire OEM Smart Door Systems (HikVision)

IP Modulair

Met de nieuwe, modulaire, IP-intercomsystemen van Hikvision is volgens IP Camera Installatie een ideale configuratie samen te stellen. Slechts één kabel met standaard PoE is nodig om de op maat geconfigureerde buitenpost te voeden, inclusief alle gekozen onderdelen.

Voor één, zeven, dertien, zeventien huisnummer(s) of voor een heel appartementencomplex, met of zonder kaartlezer, u bepaald zelf de samenstelling van het intercomsysteem.

Voor elk huisnummer gebruik u één of meerdere binnenschermen, welke via PoE gevoed kunnen worden. Op het touchscreen kunt u de oproep ontvangen, snapshots maken, en IP camera's in het netwerk bekijken (2 instelbaar).

De buitenpost kan bijvoorbeeld worden voorzien van een cameramodule. De Hikvision Modulaire intercom zorgt ervoor dat alles perfect in beeld komt. De 2MP-camera heeft WDR zodat personen ook met tegenlicht nog goed zijn te herkennen. Bovendien bieden ze een openingshoek van 180°, zodat ook de omgeving bekeken kan worden als er iemand voor de deur staat. Er is slechts één netwerkaansluiting nodig, die via PoE gevoed kan worden. Alle toegevoegde modules (maximaal acht) worden gevoed via de cameramodule. Er zijn frames voor de buitenposten voor één, twee of drie modules. Als meer modules nodig zijn, kunnen er frames worden gekoppeld.

Intercom Systeem

IP video intercom en deurbel producten van Hikvision zijn van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Er is een systeem verkrijgbaar met een netwerkkabel of een 2-wire aansluiting voor data en voeding van het buiten station en de binnen monitor. Het 2-wire systeem is uitermate geschikt voor het vervangen van een oude intercom waarbij 2 aders in de bestaande kabel kunnen worden hergebruikt.  

Er zijn buiten stations verkrijgbaar voor 1 tot 4 afzonderlijke ruimten zoals appartementen, bedrijfsruimten, kantoor aan huis etc. Er is ook een stand alone deurbel met mobile app beschikbaar waarbij geen binnen monitor nodig is. Verder is er een vandaalbestending buiten station verkrijgbaar.

Hikvision intercom kan worden beheerd met de gratis Safire Control Center software voor Windows. Met de Safire Control Center software kan ook een IP camera systeem en een toegangscontrole systeem worden beheerd voor een geïntegreerde totaaloplossing. Voor de intercom is de gratis iOS en Android Safire Connect mobile app beschikbaar.

Installatie Hulp Nodig? kies dan voor Installateur Nodig. Voor vragen bel of mail ons gerust!

Ezviz, WiFi deurspion met beeldscherm, ook de beelden LIVE met de APP bekijken, EZ-DP2C Ezviz, WiFi deurspion met beeldscherm, ook de beelden LIVE met de APP bekijken, EZ-DP2C
WiFi Microfoon Luidspreker
Merk Systeem: Ezviz
Ezviz Camera Systeem:Beschrijving EZVIZ DP2C draadloze deurbel met kijkgaat..
€260,00
Excl. BTW:€214,88
Merk Systeem: HikVision OEM
Safire intercom Systeem:Video deurtelefoon kitIP-technologieKit bestaande u..
€385,00
Excl. BTW:€318,18
Merk Systeem: HikVision OEM
Safire intercom Systeem:Video-intercomkit2-draads technologieKit bestaande ..
€435,00
Excl. BTW:€359,50
Safire / Hikvision, twee draads intercom systeem complete set, SF-VIK004-S-2
Meest Verkocht
Merk Systeem: HikVision OEM
Safire intercom Systeem:Kit voor videodeur2-draads technologieKit bestaande..
€360,00
Excl. BTW:€297,52
Merk Systeem: HikVision OEM
Safire intercom Systeem:SafireKit voor videodeurintercomIP-technologieKit b..
€495,00
Excl. BTW:€409,09
Merk Systeem: HikVision OEM
Safire intercom Systeem:Kit voor videodeurIP-technologieKit bestaande uit: ..
€320,00
Excl. BTW:€264,46
Safire / Hikvision,WIFI intercom, met kaartlezer, intercom systeem complete set, SF-VIK003-S-WIP
Meest Verkocht
Merk Systeem: HikVision OEM
Safire intercom Systeem:Kit voor videodeurIP- en WiFi-technologieKit bestaa..
€465,00
Excl. BTW:€384,30
1 - 7 van 7 (1 pagina's)