Menu
Your Cart

Bold Smart Lock

Bold Smart Lock

Deze Elektronische cilinder is geschikt voor (bijna) iedere deur. Voor zowel permanente toegang als tijdelijke toegang. 

Hierdoor is hij Ideaal voor kantoorruimtes en studentenwoningen. Centrale toegangsdeur mag iedereen naar binnen, daarna komen de losse kantoor/appartementen waar u iedereen specifiek toegang kunt verlenen.

Maar deze slimme cilinder is ook ideaal voor:

verhuurwoningen

BnB gasten

gezin & vrienden

thuiszorg

onderhoudspersoneel

overal waar flexibele toegang noodzakelijk is

Merk Systeem: Bold Smart Lock Model: Bold Connect SX-33
Bold Smart LockDeze Elektronische cilinder is geschikt voor (bijna) iedere deur. Voor zowel permanente toegang als tijdelijke toegang. Hierdoor is hij Ideaal voor kantoorruimtes en studentenwoningen. Centrale toegangsdeur mag iedereen naar binnen, daarna komen de losse kantoor/appartementen waa..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Merk Systeem: Bold Smart Lock Model: Bold Connect SX-43
Bold Smart LockProductomschrijvingCilinder SX-43Meer veiligheidOok zonder telefoon openenGebruiksgemakMakkelijke installatieTechnische informatieHaal maar een een ringetje van je sleutelbos af, want met de opkomst van het slimme deurslot zijn huissleutels overbodig geworden. Benieuwd waarom steeds m..
€209,00
Excl. BTW:€172,73
Merk Systeem: Bold Smart Lock Model: Bold Connect SX-33
Bold Smart LockBold Smart Lock SX-33SLEUTELLOOS, VEILIG EN GEMAKKELIJKToegang delen waar en wanneer je maar wilt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je vrienden, de bezorger of je familie.BACKUP DRAAICODEGebruik je persoonlijke code door de buitenste knop X keer in de ene richting Y keer in de a..
€279,00
Excl. BTW:€230,58
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Stel uw vraag hier. Binnen 24 uur heeft u antwoord.