Menu
Your Cart

Azviz camera systeem

IP Camera op Batterij

Een ip-camera met batterij is volledig draadloos. Je hoeft dus geen kabels te trekken om deze camera te installeren. Je plaatst de bewakingscamera dus overal waar je wilt. Wel moet je de camera af en toe opladen. In dit artikel leg ik je uit wat je aan een ip-camera met batterij hebt.

Houd je binnen- en buitenruimte nauwlettend in de gaten met een Ezviz IP-camera. Er zijn Ezviz camera's voor middelgrote en grote binnen- en buitenruimtes. Waar het beeldmateriaal wordt opgeslagen verschilt per camera. De ene camera van Ezviz beschikt enkel over een SD kaart en de andere ip camera beschikt over een SD kaart en cloud functie. De installatie is voor alle camera's hetzelfde, namelijk plug & play.

Een ip-camera met batterij heeft geen stroomkabel nodig. Je verbindt deze camera's bovendien via wifi met het internet. Zo is een beveiligingscamera met batterij volledig draadloos. Je plaatst deze hierdoor overal waar je wilt. Bevestig je camera met batterij bijvoorbeeld aan de regenpijp. Of hang deze aan de schutting of zelfs in een boom. Doordat je geen stroompunt en netwerkkabel nodig hebt, ben je bovendien flexibel. Je verplaatst de draadloze bewakingscamera eenvoudig als dat nodig is.

Installatie Hulp Nodig? kies dan voor Installateur Nodig. Voor vragen bel of mail ons gerust!


Ezviz, Draadloos camera complete set, Starters pakket met 4 camera's,IR bereik van 30 meter, EZ-X5S4W-C3C
WiFi Microfoon Luidspreker Complete Set
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-X5S4W-C3C
Ezviz Camera Systeem:EZVIZWiFi-videobewakingspakketBevat: 4 camera's 720p IR 30m IP66NVR 8CH 5Mpx-recorderRuimte voor 1 HDDGelijktijdige VGA- en HDMI 2K-uitvoer24-uurs opname of bewegingsdetectieTCP / IP (RJ45) of WiFI 802.11b / g / n met een bereik van 100 meterEZVIZ CloudPlay Cloud Storage Service..
€244,00
Excl. BTW:€201,65
Ezviz, Draadloos camera met LED Lamp, Floodlight IP Camera, 2MP Camera, IR bereik van 18 meter, EZ-CS-LC1-A0-1B2WPFRL
WiFi Microfoon Luidspreker
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-CS-LC1-A0-1B2WPFRL
Ezviz Camera Systeem:Beveilig én verlicht donkere hoeken rondom je huis met deze slimme EZVIZ LC1 Draadloze Alarm Floodlight IP Camera. Schrik ongewenst bezoek meteen af met de "floodlight-techniek": felle LED verlichting aan beide zijden van de camera. Wanneer iemand de detectiehoek van de ingebouw..
€244,00
Excl. BTW:€201,65
Ezviz, Draadloos camera met LED Lamp, Spotlight IP Camera, 2MP Camera, IR bereik van 25 meter, EZ-LC1C
WiFi Microfoon Luidspreker
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-LC1C
Ezviz Camera Systeem:Bescherm je woning of kantoor met de EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera. Deze slimme 1080p Full HD beveiligingscamera heeft een slimme sensor en lampen voor optimale beveiliging van je woning, dag en nacht. Door de twee-wegs audio functie en het haarscherpe beeld kun ..
€218,00
Excl. BTW:€180,17
Ezviz, Draadloos camera op Batterij, Recorder met 4G Ondersteuning, 2MP Camera 125º lens, mee luisteren en terug praten, IR bereik van 7.5 meter, EZ-C3A-WLB
WiFi Microfoon Luidspreker Complete Set
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-C3A-WLB
Ezviz Camera Systeem:Functies basisstation- EZVIZ WLB basisstation- Sluit tot 6 C3A-camera's naar het basisstation- Verlengt de levensduur van de batterij van C3A- Ingebouwde batterij voor als de stroom uitvalt- Ingebouwde 4G LTE-module voor de internetverbinding (Micro- SIM-kaartsleuf)- Ingebouwde ..
€350,00
Excl. BTW:€289,26
Ezviz, Draadloos camera op Batterij, Starters pakket, 2MP Camera 125º lens, mee luisteren en terug praten, IR bereik van 7.5 meter, EZ-CS-W2D-B2
WiFi Microfoon Luidspreker Complete Set
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-CS-W2D-B2
Ezviz Camera Systeem:De C3A is een draadloze, standalone beveiligingscamera met een accu. Door het ontbreken van kabels kan je deze binnen- en buitencamera overal plaatsen. Grotere oplaadbare Accu5500 mAh oplaadbare lithium-accu. Een volledig opgeladen C3A-camera werkt tot 3 maanden waardoor d..
€290,00
Excl. BTW:€239,67
Ezviz, Draadloos IP camera op Batterij, 2MP Camera 125º lens, mee luisteren en terug praten, IR bereik van 7.5 meter, EZ-C3A
WiFi Microfoon Luidspreker
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-C3A
Ezviz Camera Systeem:Ezviz C3A wifi camera op batterijDe Ezviz C3A wifi camera is een compleet draadloze camera die werkt op batterij. U verbindt de camera via wifi met internet. De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat u geen stroomkabel hoeft te trekken. De full HD camerabeelden zijn scherp en held..
€154,00
Excl. BTW:€127,27
Ezviz, Draadloos WIFI camera, 2MP Camera 124º lens, mee luisteren en terug praten, IR bereik van 12 meter, EZ-C1T
WiFi Microfoon Luidspreker
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-C1T
Ezviz Camera Systeem:Ezviz C1T verplaatsbare mini wifi cameraDe C1T is de nieuwe wifi binnencamera van Ezviz met bewegingsdetectie, two-way audio en geluidsalarm. Vanwege het kleine formaat van de bewakingscamera is het eenvoudig te verstoppen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de draadloze ca..
€38,00
Excl. BTW:€31,40
Ezviz, Draadloos WIFI camera, 2MP Camera met een 2,8mm lens, ingebouwd microfoon, IR bereik van 30 meter, EZ-C3WN
WiFi Microfoon
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-C3WN
Ezviz Camera Systeem:De Ezviz C3WN is een Full HD WiFi-bewakingscamera die voor veiligheid van uw kantoor, bedrijf, parkeerplaats of de huisingang is bedoeld, als u niet ter plaatse bent.De camera heeft bovendien twee antennes voor maximale WiFi-prestaties en tweeweg audio-overdracht. De interne wat..
€51,00
Excl. BTW:€42,15
Ezviz, Draadloos WIFI camera, 2MP Camera met een 2,8mm lens, ingebouwd microfoon, IR bereik van 30 meter, EZ-C4W
WiFi Microfoon
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-C4W
Ezviz Camera Systeem:Ezviz C4W wifi camera met stroboscoop en sireneDe Ezviz C4W WiFi dome camera is de geschikte buitencamera om nachtbrakers de schrik van hun leven te geven! De WiFi dome camera is voorzien van Full HD beeldkwaliteit en met de 2.8 milimeter lens en een kijkhoek van wel 118 graden ..
€106,00
Excl. BTW:€87,60
Ezviz, FULL Night Color, Draadloos WIFI camera, 2MP Camera met een 2,8mm lens, ingebouwd microfoon, IR bereik van 30 meter, EZ-C3N
WiFi Microfoon
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-C3N
Ezviz Camera Systeem:Ezviz C3N wificamera met full colorDe Ezviz C3N is een wifi buiten camera met Full HD resolutie. De camera zorgt dag en nacht voor scherpe beelden. Dankzij de brede kijkhoek kunt u een complete ruimte overzien. Het nachtzicht heeft een bereik van 30 meter en doormiddel van de wi..
€83,00
Excl. BTW:€68,60
Ezviz, PTZ (bedienbare), Draadloos WIFI camera, 2MP Camera 85º lens, mee luisteren en terug praten, IR bereik van 10 meter, EZ-TY2
WiFi Microfoon Luidspreker
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-TY2
Ezviz Camera Systeem:Ezviz TY2 Full HD WiFi binnencamera met smart trackingWilt u binnenshuis een veilig gevoel zonder ingewikkelde instellingen? Dan is deze Ezviz TY2 WiFi binnencamera uiterst geschikt voor u! De draadloze bewakingscamera beschikt over heldere Full HD resolutie. Met de ingebouwde m..
€47,00
Excl. BTW:€38,84
Merk Systeem: Ezviz Model: EZ-CS-X5S-4W
Ezviz Camera Systeem:De Vault Live is de allernieuwste draadloze netwerkvideorecorder van EZVIZ die ondersteuning biedt voor 4 camera’s. Gebruik dit systeem om uw bedrijf 24/7 te beveiligen met opname- en opslagvoorzieningen voor videostreams of voor het opslaan van gezinsvideo’s thuis. De Vault Liv..
€80,00
Excl. BTW:€66,12
1 - 12 van 12 (1 pagina's)