Menu
Your Cart

Ajax Alarm Systeem

Draadloos Alarm Systeem Zonder Abonnement

Ajax Systems creëert oplossingen die toonaangevend zijn op het gebied van beveiliging. Ajax-componenten werken onder de meest extreme omstandigheden, altijd klaar om u te beschermen.

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid.De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid.De systemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem. Eenvoudig installatie en bediening en toch een compleet pakket. Dat is een Ajax alarm.

Bij IP Camera Installatie vind je de professionele beveiligingssystemen van Ajax. Deze alarmsystemen zorgen voor een goede beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Ze zijn gebruiksvriendelijk en hebben een modern design dat gecombineerd wordt met technische innovaties. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. Bij IP Camera Installatie ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een Ajax alarmsysteem. Ga voor eenvoudige installatie en bediening en toch een compleet pakket!

Installatie Hulp Nodig? kies dan voor Installateur Nodig. Voor vragen bel of mail ons gerust!

Ajax Alarm Systeem Afstandsbediening Ajax Alarm Systeem Afstandsbediening
Meest Verkocht FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Afstandsbediening
Ajax Alarm Systeem:De Ajax SpaceControl draadloze afstandsbediening is een gecombineerde afstandsbediening waarmee het systeem in/uit geschakeld kan worden en welke tevens kan worden gebruikt als overval/paniek-melding. In de Ajax app kan een virtuele variant van de SpaceControl worden getoond waarb..
€45,00
Excl. BTW:€37,19
Ajax Alarm Systeem Bedieningspaneel Ajax Alarm Systeem Bedieningspaneel
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Bedieningspaneel
Ajax Alarm Systeem:Bedieningspaneel voor het in en uitschakelen van uw alarm systeem met uw code..
€148,00
Excl. BTW:€122,31
Ajax Alarm Systeem Bedieningspaneel PLUS Ajax Alarm Systeem Bedieningspaneel PLUS
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Bedieningspaneel PLUS
Ajax Alarm Systeem:Bedieningspaneel met kaartlezer functie..
€189,99
Excl. BTW:€157,02
Ajax Alarm Systeem Dubbele Paniekknop Ajax Alarm Systeem Dubbele Paniekknop
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Dubbele Paniekknop
Ajax Alarm Systeem:Paniekknop met extra functie Overvalknop.Een kleine knop, die je onder de tafel of aan het hoofdeinde kunt hangen, aan een sleutelring kunt hangen of in een zak kunt doen. Beide knoppen moeten tegelijk ingedrukt worden voor alarm. Dit om te voorkomen dat het per abuis wordt i..
€47,00
Excl. BTW:€38,84
Ajax Alarm Systeem kaart lezer (ajax pass) 3 stuks Ajax Alarm Systeem kaart lezer (ajax pass) 3 stuks
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem kaart lezer (ajax pass) 3 stuks
Ajax Alarm Systeem:Met een Ajax Pass kunt u eenvoudig het systeem in en uitschakelen door deze tegen het keypad te houden.De Keypad Plus (AJ-KEYPADPLUS) en de Keypad Combi (AJ-KEYPADCOMBI) zijn voorzien van RFID lezers om deze passen en tags te lezen.De tags zijn zeer goed beveiligd middels een Mifa..
€28,00
Excl. BTW:€23,14
Ajax Alarm Systeem Paniekknop Ajax Alarm Systeem Paniekknop
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Paniekknop
Ajax Alarm Systeem:Paniekknop deze kunt u willekeurig plaatsen bijvoorbeeld, kassa naast uw bed.Bij het indrukken van de paniekknop zal elke gebruiker meldingen ontvangen op hun APP...
€47,00
Excl. BTW:€38,84
Ajax Alarm Systeem Tag 3 stuks Ajax Alarm Systeem Tag 3 stuks
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Tag 3 stuks
Ajax Alarm Systeem:Met een Ajax Tag kunt u eenvoudig het systeem in en uitschakelen door deze tegen het keypad te houden.De Keypad Plus (AJ-KEYPADPLUS) en de Keypad Combi (AJ-KEYPADCOMBI) zijn voorzien van RFID lezers om deze passen en tags te lezen.De tags zijn zeer goed beveiligd middels een Mifar..
€28,00
Excl. BTW:€23,14
1 - 7 van 7 (1 pagina's)