Menu
Your Cart

Ajax Alarm Systeem

Draadloos Alarm Systeem Zonder Abonnement

Ajax Systems creëert oplossingen die toonaangevend zijn op het gebied van beveiliging. Ajax-componenten werken onder de meest extreme omstandigheden, altijd klaar om u te beschermen.

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid.De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid.De systemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem. Eenvoudig installatie en bediening en toch een compleet pakket. Dat is een Ajax alarm.

Bij IP Camera Installatie vind je de professionele beveiligingssystemen van Ajax. Deze alarmsystemen zorgen voor een goede beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Ze zijn gebruiksvriendelijk en hebben een modern design dat gecombineerd wordt met technische innovaties. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. Bij IP Camera Installatie ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een Ajax alarmsysteem. Ga voor eenvoudige installatie en bediening en toch een compleet pakket!

Installatie Hulp Nodig? kies dan voor Installateur Nodig. Voor vragen bel of mail ons gerust!

Ajax Alarm Systeem Glasbreuk Bewegingsmelder Ajax Alarm Systeem Glasbreuk Bewegingsmelder
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Glasbreuk Bewegingsmelder
Ajax Alarm Systeem:PIR-detector en glasbreukAnti-huisdier / bidirectioneelGrade 2 certificaatDraadloze 868 MHz juwelierPIR-detectiebereik 12 mGlasbreuk detectiebereik 9 m..
€130,99
Excl. BTW:€108,26
Ajax Alarm Systeem Glasbreuk Melder Ajax Alarm Systeem Glasbreuk Melder
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Glasbreuk Melder
Ajax Alarm Systeem:GlasbreukmelderDraadloze 868 MHz juwelierGrade 2 certificaatLED-indicator en interne antenneDetectiebereik 9 m1 bedrade / 1 sabotage-ingang..
€95,00
Excl. BTW:€78,51
1 - 2 van 2 (1 pagina's)