Menu
Your Cart

Ajax Alarm Systeem

Draadloos Alarm Systeem Zonder Abonnement

Ajax Systems creëert oplossingen die toonaangevend zijn op het gebied van beveiliging. Ajax-componenten werken onder de meest extreme omstandigheden, altijd klaar om u te beschermen.

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid.De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid.De systemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem. Eenvoudig installatie en bediening en toch een compleet pakket. Dat is een Ajax alarm.

Bij IP Camera Installatie vind je de professionele beveiligingssystemen van Ajax. Deze alarmsystemen zorgen voor een goede beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Ze zijn gebruiksvriendelijk en hebben een modern design dat gecombineerd wordt met technische innovaties. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. Bij IP Camera Installatie ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een Ajax alarmsysteem. Ga voor eenvoudige installatie en bediening en toch een compleet pakket!

Installatie Hulp Nodig? kies dan voor Installateur Nodig. Voor vragen bel of mail ons gerust!

Ajax Alarm Systeem Hub Ajax Alarm Systeem Hub
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Hub
Ajax Alarm Systeem:Draadloos alarm systeem zonder abonnement.AJAX HUB 1, WIT, MET 1X GSM EN LAN COMMUNICATIECompatibel met Ajax MotionCamWitte uitvoeringDoor de draadloze technologie kan Ajax Hub veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van max. 2000 meter in open ruimte of ..
€250,00
Excl. BTW:€206,61
Ajax Alarm Systeem Hub 2 Ajax Alarm Systeem Hub 2
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Hub 2
Ajax Alarm Systeem:Draadloos alarm systeem zonder abonnement.AJAX HUB 2, WIT, MET 2X GSM EN LAN COMMUNICATIECompatibel met Ajax MotionCamWitte uitvoeringDoor de draadloze technologie kan Ajax Hub veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van max. 2000 meter in open ruimte of ..
€351,00
Excl. BTW:€290,08
Ajax Alarm Systeem Hub 2 Plus Ajax Alarm Systeem Hub 2 Plus
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Hub 2 Plus
Ajax Alarm Systeem:Draadloos alarm systeem zonder abonnement.AJAX HUB 2, WIT, MET 2X GSM WIFI EN LAN COMMUNICATIECompatibel met Ajax MotionCamDe ARM-processor biedt extra vermogen voor het uitvoeren van belangrijke takenDoor de draadloze technologie kan Ajax Hub veilig alle netwerkapparaten bew..
€307,50
Excl. BTW:€254,13
Ajax Alarm Systeem Hub PLUS Ajax Alarm Systeem Hub PLUS
FULL DESIGN
Merk Systeem: Ajax Alarm Systeem Model: Ajax Alarm Systeem Hub PLUS
Ajax Alarm Systeem:Draadloos alarm systeem zonder abonnement.AJAX HUB 2, WIT, MET 2X GSM EN LAN COMMUNICATIEAjax Hub Plus ( AJ-HUBPLUS ) verbetert de prestaties van elk apparaat in het Ajax-systeem. Het controleert en controleert netwerkapparaten en verzamelt gegevens met behulp van Jeweler, onze ge..
€516,00
Excl. BTW:€426,45
1 - 4 van 4 (1 pagina's)